Jantung laju

Hi mommies. Ade tk yg kerap jantung tu berdegup laju? Normal ke. Saya baru trimester 2. Lain Dr lain plak katanya. Da check tyroid so far ok je result takde mslh. Tapi kk kerap buat appointment follow up, cuti da tak banyak 😂

7 Balas

Sama saya sis. Tiap kali check up mesti ECG nadi 100 ke atas sebab ada anxiety 🥹 Tyroid semua dah check siap refer pakar psikatri. Nanti kena refer jantung sebab nak sahkan nadi laju ni sebab anxiety atau lain 🤗 Semoga kita sama sama kuat ye mommies semua. Hug ♥️

sayalah tu. jantung laju. jantung baby last scan kat LR pun sama. sebab masa tu warded. tapi dah check pakai wayar2 tu. still normal. haihhh. tak tahulah. tyroid dengan talasemia semua okay.

saya dari anak first sampai yang second ni kalau mengandung mesti nadi laju😂sampai kena check ecg dekat kk dan kena pergi hospital check . alhamdullilah so far okay je .

Saya pon jantung jadi laju . Baru trimester 2 . Kene bagi tau doc ke ? Laju dy tu sekejap ii tapi rase macam nak penat 😮‍💨

sama lah saya pun kerap rasa degup jantung laju. bahaya ke ?

Sy pun sama jugok , x thu kenape result smua ok ecg ok