6weeks pregnancy jantung berdegup laju

Dalam shari ada sekali atau 2 kali jantung akan berdegup laju dlm beberapa saat 2 saat mcmtu. Adakah tu normal ke x?

6 Balas

Sblm sy tahu sy pregnant, jantung sy berdegup laju x mcm biase. Tp time tu x trfikir pon pregnant, cume pelik hehe...rupe nye ade nyawa lain dlm bdn ni, now dh msk 24 weeks 😉

Awal prengt akk pun mcm tu... Darah rendah maybe.. Bnyakkan makan Jambu batu n jus delima...

Hb rendah slalunya sis.. Tp blh tnya doc jgak, mungkin ada masaalah lain..

Saya tiap hari rasa 😔

normal je..

Normal