Sesi Tanya Pakar bersama Cik Koon Yi JIng, Pakar Fisioterapi Kesihatan Wanita daripada Beyond Physio

Sesi Tanya Pakar kini kembali lagi dan kali ini kami bawakan istimewa untuk anda Pakar Fisioterapi Kesihatan Wanita daripada Beyond Physio iaitu Cik Koon Yi JIng. Tanya apa-apa persoalan anda berkaitan dengan senaman sewaktu hamil dan pakar kami akan menjawab persoalan anda secara terus pada hari Rabu , 10 Februari 2021 jam 3 petang. *NOTA : Persoalan yang diluar daripada topik akan dipadam dan berkemungkinan tidak akan dijawab oleh pakar kami.

Sesi Tanya Pakar bersama Cik Koon Yi JIng, Pakar Fisioterapi Kesihatan Wanita daripada Beyond Physio
31 Balas

hai doktor..saya pregnant 20 minggu boleh tak.klaw saya makan suplemen seperti minyak kelapa dara..tq