Share, Komen & Menang!

Hello pengguna TAP! Kami ada produk menarik untuk anda! Kami mencari 2 pemenang untuk pertandingan Share, Komen & Menang ini. Jom sertai hari ini! Ikuti langkah mudah yang disediakan, OK! Semoga berjaya!

Share, Komen & Menang!
33 Balas

in love dengan apps TAP ni sebab banyak ilmu and artikel boleh refer. Guna since mengandung anak first lagi. Boleh tengok milestone anak setiap bulan dan sangat membantu! ❤️ now pregnant 2nd baby, banyak artikel baru boleh baca about baby and paling best, artikel² dalam TAP mostly ikut isu semasa. in love sangat ❤️

apps paling terbaik yang pernah saya jumpa.. saya jarang bagi ranting dengan google playstore tapi untuk apps ni awal² saya dah bagi 5 star 😄semua maklumat boleh dapat kat sini.. Dari A sampai Z. terima kasih kerana memudahkan urusan ibu² baru , dan berkongsi pengalaman 🥰

Aplikasi terbaik yg memberikan informasi ttg dunia kehamilan dan penjagaan bayi kpd ibu2 yg baru mendapat cahaya mata pertama spt saya. Wlpn byk aplikasi lain, tp sy ttp memilih the asian parent 👍

Hey this is a screenshot of my igstory for the contest! Hopefully I will be lucky enough to win something for my upcoming baby! #week35 #fingerscrossed #tAPisthebest

moga dapat membantu orang yang tercari2 apps utk anak,dan moga menjadi rezeki kami anak beranak juga,insyaallah amin.. tq TAP❤❤❤

App yg sangat membantu sy dlm 1st kehamilan. Dari apps ini sy dapat mengetahui maklumat yang diperlukan. Tq @theasianparent_my

alhamdulilah...mummy is done ... semoga ada rezeki buad babyboy saya muhammad naufal al hakimi....Amin...😘 #TAPmalaysia

semoga rezeki berpihak pada saya....amin.... goodluck all the mummy there.....😘

The one and only app I used for tracking my pregnancy and baby progression

Like to read the articles and use the tracker in this parenting app ❤️