Dosa ke xde zuriat ?

Seronok nya tgk adk ipar dah prgnt . Tp sy x prgnt lg . Mak sy sllu ckp " ckp mengandung2 tp x mengandung2 pon ko ney " dan lagi " ala entah2 ko tu mmg x mgandung tp ckp mgandung " sy dah kguguran 2x tahun ney dan tahun lps .. tp tahun ney scan kantung dah leper ... Bila ckp psl prgnt msti mak sy akn ckp mcm2 kt sy ... Kdg2 tu sedih jgk ade org tua tp x pnh mdoakan ank yg baik2 . Malah lg diherdik nyaa sy xde anak 😔 klau owg lain sy x kesah . Tp ney ibu sndri .. yg mlahirkan sy 😔 rse terkilan tu xyh ckp laa . Kdg rs xnk blk kmpg tgk owg tua 😔😔😔 smpai ke hr ney sy xpnh bcerita pd somi yg mak sy ckp mcm2 psl sy x prgnt 😔😔😔😔😔

26 Balas

Pendapat saya, baik sis stay dekat rumah tanpa perlu jumpa siapa siapa. Kadang2 kita perlukan positive vibes untuk diri kita sendiri. Buat apa yang membahagiakan sis. Saya faham perasaan sis. Ingat, kita hidup untuk Allah. Hanya Allah tempat kita mengadu dan meminta. Cuba bahagiakan diri dan selebihnya serahkan semuanya pada Allah. Pedulikan mulut manusia, hati kita lagi penting. Cari something yang boleh happykan awak dan suami. Cuba spend time dengan suami. Rumahtangga kita, kita dan suami je tahu. Biarkan orang lain. InshaaAllah sis akan tenang lepas tu. Enjoy setiap masa dengan suami. Enjoy setiap perjalanan rumahtangga sis. Moga Allah lindungi sis dan suami selalu. Moga Allah kurniakan zuriat untuk sis dan suami lagi. Semua Allah punya. Saya doakan ya. Sentiasa fikir positive tau. ❤️

2y ago

baikk sis . trme ksh doa dan nasihatnyaa❤️