kandungan 10 minggu

spe pnah alami situasi sy.... td sy g scan. vagina scan utk tgk jantung baby. dktr ckp. mmg xnmpk jantung baby.... kmgkinan baby xjadi. hukhukk.... tp dktr ckp tgk dlm msa 2 mggu lg mcm mne... klau jantung ada slmtla.. klau xde mmg kne gugurkan.. korg rse ade hrpn x... ☹️☹️

3 Balas

mudh mudhn ad la sis . slagi 2minggu ni sis xd blending In Shaa Allah ad la tu bby ny . jgn risau sgt . doa n brserah je . sy pon ari tu doc scan blom nmpk lg jntg . lps 2minggu Alhamdulillah da nmpk jntg bby . mse xbmpk jntg tu pon doc kata pd sy kemungkinan janin xjdi yg da gugur dlm perot tpi dy xtrun lg . tpi sy ok je mse tu xd kelua drh ap ap pon . doc scan jntg ad semua ok . Alhamdulillah janin ni dh 31week dh sekrg

5y ago

Amiin... tq.. moga bby sht

hello sis, lpas 2 mnggu Tu da Ada nmpk jntung bby X ? sbb sy tngah Alami skrg 9week bru je scan kt kk scan xnmpk jntung bby , sblm ni scan kt hsptal 8week Ada nmpk jntung bby kelip2 , ni scan kt kk bby nmpk tpi dnyutan jantung baby xde.. 😔😔

Doa yg baik2 sis. InnShaAllah. Semoga baby masih hidup. Amiinn