stress

Sepanjang Mengandung...selalu n kerap moody taktau punca..tak puas hati kat org tu,org Ni.fkir benda yg belom jadi n negatif.hati selalu Tak sedap..Stress betoi..selalu Rasa dendam Kat org dekat yg pnah Fitnah i n I still pura2 Baik n buat mcam tk da pa pon jadi.pura2 tapi sakit hati

2 Balas

Be positive sis.. jgn fikir bukan2 dkt org lain.. tidak bagus.. lgi2 lh sbb kmu mgandung.. avoid thinking negative things. .

4y ago

Tu laa..tgah control Diri ni Bca Quran,Selawat,zikir smua.doa..hati Ni..maybe syaitan suka hasut ibu mgndung lemah Ni kot

Jangan terlalu fikir banyak benda sis. Busykan diri dgn aktiviti2. Nanti baby pun ikut stress kalau ibu dia stress.

4y ago

In shaa Allah dijauhkan ye sis