Mitos atau Fakta?

Hi semua🤗 Min yakin, mesti mommy yang mengandung/pernah mengandung mesti pernah dengar ayat ni kan?😅 Lagi-lagi kalau dengan orang yang lebih tua dari kita😄 Apa pendapat anda semua mengenai ini ya?🤔 Jom kongsikan bersama kami😉

Mitos atau Fakta?
63 Balas

Sy 2x mngndung..yg sulung tu org kate klu bby lelaki suke main belah kanan,mmg bby mse tu suke duk belah kanan sy scan nmpk gegirl tp kluar boboy.. Kali ke 2 die suke belah kiri..dktor scan kate lelaki..tp kluar gegirl hikhik..xkisah laki ke ppuan asalkn sihat