Mitos atau Fakta?

Hi semua🤗 Min yakin, mesti mommy yang mengandung/pernah mengandung mesti pernah dengar ayat ni kan?😅 Lagi-lagi kalau dengan orang yang lebih tua dari kita😄 Apa pendapat anda semua mengenai ini ya?🤔 Jom kongsikan bersama kami😉

Mitos atau Fakta?
63 Balas

Sy 2x mngndung..yg sulung tu org kate klu bby lelaki suke main belah kanan,mmg bby mse tu suke duk belah kanan sy scan nmpk gegirl tp kluar boboy.. Kali ke 2 die suke belah kiri..dktor scan kate lelaki..tp kluar gegirl hikhik..xkisah laki ke ppuan asalkn sihat

x pasti mitos ke fakta. tp kebetulan kot. ank first, perut melebar ketepi, sume ckp prmpuan. kluar la prmpuan. skg ni muncung ke dpn, scan terang2 nmpak kemaluan dia. hehe. skg 23weeks. alhamdulillah.

Mitos... Setiap kali hamil mesti org ckp baby boy... Tapi yg lahir smua gegirl.. So i'm proud mama of three daughters.. NAJLA, NURIN & NAYLI

Boley jdi mitos n boley jdi fakta..sbb sy scan bby nmpk bebird..n ramai org tgk perut sy lonjong ke depn dn teka sy baby boy..😂😂

Mitos! Pregnant kali kedua ni kebanyakkan nya menunjukkan kepada baby girl tapi tak juga , scan 2x sah nampak baby boy🤣

Mitos, hehehe. tapi masa saya hamil dulu, ramai teka boys. memang dedua anak keluar boys. hahaha.

mitos.....ramai ckp baby sy girl, smlm scan nampak boy. bebird dia jelas😝

Mitosss... Nak tau jantina...pi la scan👶

Just mitos..

mitos