Mana satu pilihan anda?

Hi semua🤗 Min tau, ramai yang kadang-kadang masih lagi mencuba antara kiri dan kanan ni untuk si comel mereka kan?😅 Mesti ramai kalau boleh nak yang kanan, tapi kadang yang kanan tu mahal sikit lah kan😆 Jadi mesti ada yang bila nak beli tu tangan sekejap ke depan sekejap ke belakang macam min kan😂 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen ni😉

Mana satu pilihan anda?
323 Balas

sayaaa suka betul pakaikan lampin pakai buang pelekat.. tapi masa tu baby sy masih belum boleh byk bgerak byk.. satu kali tu dah sampai masa byk begerak mmg sy pakaikan dia lampin pakai buang seluar.. hohoho.. smpai skrg sy mesti pakai kan dia lampin sluar tuu.. kuat melarikan diri budak kecil tu

since ank dh pndai berjalan n lasak ni lg selesa n senang pkaikan dia lampin pakai buang seluar..😆😆😂😂✌jenuh mak ea mengejar bila nk pkaikan..tu dr tape tuka ke seluar. tngkp dia terus sarung kan..hehehehe😆😆😂😂

Saya beli dua dua Sbb yng nmbr 1 tu murah sikit dan skrg tgh ajar anak supaya behenti guna pampers pakai time tdur je Kalau nmbr 2 tu utk bawa jln2 sbb senang sarungkan je bawa juga takut jauh pejalanan dan tkdak tandas

dua2 ada pkai and stnby as stok😂✌g jln pkai pant..sbb ank lari2 senang nak sarung..klu kat umh pkai yg pelekat...kat umh xpe buat sesi belari bekejaran..dkt luar xleh nk brlari bekejaran..😂😂😂😆😆✌✌

Sebelum ni suka pakai buang pelekat. Tapi sekarang Anas dan tak mau duduk dia pakai pampers. Pampers drypants yg senang nak pakai 😂😂 (lampin pakai buang seluar)

dedua diperlukan. masa baby sampai la belajar merangkak pakai yang pita pelekat tu. bila dah ada kaki berlari sana sini. pants amat membantu. cepat kerja. haha.

Pernah guna pants, masyaAllah susah betul sbb baby baru nak masuk 8 bln 😂 skrg back to tape hehe. Dah boleh jln nanti baru boleh guna pants semula 😁

sy baru je tukar pakai yang seluar. anak lincah betul. asyik gaduh je bila nak pakaikan pampers. susah dah nak pakai yang pelekat. anak dah 9 bulan.hehe

Both.. bila.baby dh umur 4blj keats rse mvm nk bertukar ke lampin sarung tu.. sbb baby buas sgt.. x sempat nk pkaikn lmpin.. asyik kayuh basikal je

Mcm anak sy...sy lbh suka guna lampin jenis seluar,dia pun dh berumur 1 thn 2 bln...sng,sbb dia aktif..kalo baby sy lbh suka guna tape..😊