Stroller mana satu pilihan hati ?

Sebelum ada anak, mesti ramai mommies berimaginasi nak ada stroller anak yang comel-comel macam kiri tu kan🤭 Tapi selalu sangat end up beli yang kanan tu betul tak😅😆 Cuba kongsikan di ruangan komen bawah ni jika diberi pilihan, stroller mana satu mommies nak belikan untuk si comel mommies😉

Stroller mana satu pilihan hati ?
132 Balas

memandangkn kreta x besar dan mpunyai ibu yg x blh bjln... sy lbih mmilih stroller moden sbb sng nak lipat dan x byk guna ruang... sy klu kluar p mn2 kna bawa krusi roda mommy sy dan stroller ank...

Syukur ada yg sumbangkan stroller, klw nak beli tak mampu, dlm rumah pun pakai stroller sebab kadang sebelah pagi saya sorang jaga baby skg dah masuk 8 bulan baby sangat aktif.

sy ade nak tolak stroller...masi baru...anak xnak naik pulak...klo ade sesape bkenan bole la komen....seremban cod...

4y ago

Saya ada stroller jenama Chicco, tapi anak xnak naik pun...lagi satu, kami jarang keluar.. skarang anak dah 7bulan, letak sekejap dah xnak duduk... siapa nk beli dgn sy,boleh lah bgtahu..

nak beli tapi tak menjadi lagipun PKP bersambung takde ke sudahan hmm.baby pun dah nak masuk 10 bulan dah

Sy beli yg jns 2 in 1 Terus Time baby ni guna mode klasik Bila dh bsr nt guna mode moden Hehe

Dua ii pun okey.. tpi stroller klasik yg berkenan dihati sbb nampak cantik je hehe

4y ago

Kan hehe macam comel je kalau kita tolak tolak dkat taman (dalam imaginasi) 🤭🙈

Klasik sebab nampak macam mewah...tapi sekarang dah tak ada..☹

Klasik 🥰 semoga pandemic segera pulih nak shopping

Strolller klasik tu ok tak sakit badan

Stroller moden🙋🏻‍♀️