Kiri atau kanan yang lebih selesa?

Hai mommies kesayangan semua🥰 Min nak tanyalah, waktu mommies mengandung pakaian mana yang lagi selesa mommy pakai ya?🤔 Kalau min lebih suka kanan tu sebab lagi mudah nak berjalan😅 Jom kongsikan jawapan di ruangan komen bawah 👇🤗

Kiri atau kanan yang lebih selesa?
682 Balas

2 2 tp kalau kat rumah dgn kain batik je..paling selesa..br pregy pun time first trim dan second trim je pakai pastu time checkup baby kalau x mmg kain btk paling selesa dgn tshirt😅😅

Klau check up sy suke berseluar Klau jln2 ootd pkai dress2.. Check up segan nk angkat kain utk check perot buatnye doktor scan nye laki..😂😂

Kalau kat rmh pakai berseluar.. Kalau pasar baru lah pakai baju&kain... Atau 👗 dress

kalau kat rmh baju kain la.. paling selesa.. pergi keluar baju pakai baju dan seluar..

Both . Kadang lagi suka pakai seluar seb sejak preggy peha bergesel bila berjalan 😌

Berseluar. mungkin kerana faktor bekerja yang memerlukan banyak bergerak dan berjalan

baju berseluar lg selesa ... lbih2x lg klaw yg longgar... selesanya tu waaaaahhhh .

Tak kisah kain or seluar asalkan stretchable/selesa.. mostly suka yg longgar

baju dan kain.... senang nak gerak....yg penting nk g toilet senang😀😀

baju dan kain..sbb saya mengalami SPD...susah nk angkat kaki kl sarung seluar...

3y ago

same here, i pakai dress je