Jawab Trivia & Menang untuk bulan ini!

✨6 Pemenang Akan Memenangi! Syarat wajib pertandingan:  Klik 'Sertai' untuk di kira sebagai 1 penyertaan.  Ikuti cara mudah ini: 1. Follow @theAsianparent_my dan @Grapebly di laman sosial Instagram & Facebook 2. Kongsikan jawapan anda untuk soalan trivia : Apakah bentuk yang betul untuk Botol Grapebly. 3. Kongsikan jawapan anda diruangan komen post Instagram kami. 4. Kemudian, klik untuk sertai Trivia & Menang ini di applikasi: theAsianparent 5. Akhir sekali, kongsikan screenshot comment IG anda dan update di post rasmi di applikasi theAsianparent https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang/1948?lng=en

147 Balas

Soalan Trivia : Apakah bentuk yang betul untuk botol Grapebly ? Jawapan : Bentuk yang betul untuk botol Grapebly adalah berbentuk segi tiga. ☑️ Bentuk ini di ilhamkan bagi memudahkan ibubapa mahupun bayi mendapat cengkaman yang baik. ☑️ Bentuk segi tiga ini juga memudahkan ibu bapa cuci atau mensteril kerana permukaan botol yang luas. ☑️ Penutup botol yang mudah digunakan,hanya satu pusingan dapat memudahkan ibu bapa dalam penghasilan susu. ☑️ Botol ini juga adalah premium quality (PPSU) dari German dan BPA free,tahan suhu,tahan lasak.

Hi, Good Evening @theAsianparent_my & @Grapebly 1. The answer for the shape is, Triangle 2. The triangle bottle is really useful and unique. For me what is more important is durability, quality and bottle nipples are suitable for all babies 3. As a soon-to-be mother, I would prefer something that can be used for a long term. Thank you for this chance and done following on instagram too. Instagram: @ashiekinhamki

Soalan : Apakah bentuk yang betul untuk botol Grapebly ? Jawapan : Bentuk botol Grapebly adalah berbentuk segi tiga. 🔺di ilhamkan bagi memudahkan ibubapa mahupun bayi mendapat cengkaman yang baik. 🔺memudahkan ibu bapa cuci atau mensteril kerana permukaan botol yang luas. 🔺 Botol ini juga adalah premium quality (PPSU) dari German dan BPA free,tahan suhu,tahan lasak.

Done Follow --> @grapebly and @theAsianparent IG & FB IG : normazatulizati FB : Normazatul izati Jawapan sy adalah segi tiga. yg berbentu triangular! Anti colid✅ kualiti premium✅ material PPSU✅ Bebas BPA✅ Tidak berbau✅ brand botol susu terbaru di malaysia. Moga ade rezeki bayi didlm rahim yg bakal lahir julai hadapan Aamin.

Jawapannya ialah botol keluaran Grapebly ialah segitiga. Ia dicipta dengan bentuk segitiga kerana dapat memudahkan bayi untuk mendapat cengkaman yang baik serta memudahkan ibu bapa untuk mencuci dan mensteril botol tersebut. Botol dari Grapebly memang bagus & memudahkan ibu bapa serta bayi. Ig : amshffazlkrnn

Jawapan: BERBENTUK SEGI TIGA Kebaikkan botol grapebly 💙ibu bapa & bayi dapat pegang dengan selesa & selamat 💙mudah untuk bayi belajar memegang botol dengan sendiri 💙pengudaraan yang luas untuk mengurangkan gas masuk ke perut bayi #theasianparentthebest #lovegrapebly

jawapan : bentuk segi tiga ia memudahkan ibu bapaa bayi mudah mencengkam botol dgn baik memudahkan ibu bapa mencuci atau mensterul kerana permukaan botol yg luas botol jugak perium qualiti (ppsu) dari german dan BPA FREE , tahan suhu & paling penting tahan lasak😍

Jawapan : segi tiga Triangular Shape ‣ Ergonomically designed for parent and baby to hold comfortably. ‣ Quicker for the baby to learn on gripping the milk bottle. ‣ Larger air circulation space in the milk bottle to prevent gassy stomach. Ig: haslizamatrudin

Bentuk yang betul untuk Botol Grapebly ialah segi tiga. 💜 Botol berbentuk segi tiga memudahkan ibu bapa dan bayi untuk pegang. ❤️ Design ini juga dapat membantu bayi lebih cepat untuk belajar mencengkam botol dengan betul.

jawapan: Bentuk SEGI TIGA! . Ianya untuk memudahkan bayi dan ibu bapa memegang botol tanpa terjatuh, dan memudahkan proses pencucian botol tersebut! Grapebly menghasilkan produk botol susu yang terbaik! #theasianparentmy #grapebly