Jawab Trivia Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee

Hi Semua! 📢Kami mencari 1 Pemenang bertuah bulan ini! Hadiah bernilai RM799. Jom sertai pertandingan: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-dari-tommee-tippee/1916?lng=my

Jawab Trivia Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee
141 Balas

● Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap adalah BENAR ✅ kerana ia tidak melibatkan pemanasan. Pensterilan wap menggunakan suhu yang tinggi dalam pengewapan yang mana boleh berpontesi membuatkan anda melecur jika anda tidak berhati-hati. ● Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap adalah BENAR ✅ Padat, moden dan mesra alam sekitar. Kebayakkan pensterilan UV mempuyai rekaan yang padat dan kemas, dua kali ganda penstoran. Pensteril UV tidak memerlukan air dan memerlukan kurang sumber tenaga berbanding dengan pensteril wap, ia adalah mesra alam. ● Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu adalah BENAR ✅ Sterilasi hebat. Sterilasi UV menggunakan denyutan sinaran UV-C yang kuat, cukup hebat utk mengenyahkan mikroorganisme (kuman, bakteria dan virus).