Jawab Trivia Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee

Hi Semua! 📢Kami mencari 1 Pemenang bertuah bulan ini! Hadiah bernilai RM799. Jom sertai pertandingan: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-dari-tommee-tippee/1916?lng=my

Jawab Trivia Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee
141 Balas

Jawab Trivia & Menang (Tomme Tippee) 1) Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding Pensteril Wap = ❤️BENAR 2) Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu = ❤️BENAR 3) Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding Pensteril Wap = ❤️BENAR https://instagram.com/elfira.m____ https://instagram.com/diana_lalat @tommeetippee #tommetippeemy #tommetippeemalaysia #theasianparent #tapcontestmy #thetruthis

1.Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap 📌Jawapan :BENAR✅ 2.Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap 📌Jawapan :BENAR✅ 3.Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu 📌Jawapan : BENAR✅ 💐💐💐💐💐💐💐💐💐 TERIMA KASIH DIATAS PERADUAN INI..SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK MENJADI PEMENANG BERTUAH❤

1.Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap & Jawapan :BENAR ✅ 2.Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap & Jawapan :BENAR ✅ 3.Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu & Jawapan : BENAR✅ TERIMA KASIH DIATAS PERADUAN INI….SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK MENJADI PEMENANG BERTUAH 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

1. pensteril UV adalah lebih selamat berbanding wap JAWAPAN : BENAR ✅ 2. pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap JAWAPAN : BENAR✅ 3. pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol,mainan dan pam susu JAWAPAN : BENAR✅ SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK MENANG PERADUAN NI TERIMA KASIH TOMMEE TIPPEE AND THE ASIAN PARENTS..🫶🏻🫶🏻

jawapan saya untuk ketiga tiga soalan itu adalah benar semuanya. ✅️✅️✅️ saya Berharap ada rezeki anak saya disini...Saya amat menyukai apps the assian parent yg banyak membantu ibu2 diluar sana...Saya tetap setia menggunakan apps ini...Apps yg terbaik di abad ini untuk ibu2 sperti saya..bukan saya dapat menambahkan ilmu pengetahuan malah dapat berkongsi bermacam macam pengetahuan..

1.Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap 📌Jawapan :BENAR✅ 2.Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap 📌Jawapan :BENAR✅ 3.Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu 📌Jawapan : BENAR✅ TERIMA KASIH DIATAS PERADUAN INI..SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK MENJADI PEMENANG BERTUAH❤ 🤩😘

1.Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap 📌Jawapan :BENAR✅ 2.Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap 📌Jawapan :BENAR✅ 3.Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu 📌Jawapan : BENAR✅ TERIMA KASIH DIATAS PERADUAN INI..SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK MENJADI PEMENANG BERTUAH❤ 🥰🥰

jawapan utk semua trivia diatas adalah benar ✅ 1) Penstril IV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap Benar ✅ 2) Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap Benar ✅ 3) Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol,mainan dan pam susu Benar ✅ Terima kasih atas anjuran peraduan ini. Semoga menjadi rezeki anak saya 🤲🏻

1.Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap & Jawapan :BENAR ✅ 2.Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap & Jawapan :BENAR ✅ 3.Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu & Jawapan : BENAR✅ TERIMA KASIH DIATAS PERADUAN INI….SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK MENJADI PEMENANG BERTUAH🤲🏻❤️

1.Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap 📌Jawapan :BENAR✅ 2.Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap 📌Jawapan :BENAR✅ 3.Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu 📌Jawapan : BENAR✅ TERIMA KASIH DIATAS PERADUAN INI..SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK MENJADI PEMENANG BERTUAH❤ ❤😍