Jawab Trivia Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee

Hi Semua! 📢Kami mencari 1 Pemenang bertuah bulan ini! Hadiah bernilai RM799. Jom sertai pertandingan: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-dari-tommee-tippee/1916?lng=my

Jawab Trivia Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee
141 Balas

Jawab Trivia & Menang Hadiah Dari Tommee Tippee 1. Pensteril UV adalah lebih selamat berbanding pensteril wap. Jawapan : Benar ✅ 2. Pensteril UV boleh digunakan untuk mensteril aksesori botol, mainan dan pam susu. Jawapan : Benar ✅ 3. Pensteril UV mempunyai kapasiti penyimpanan lebih besar berbanding pensteril wap. Jawapan : Benar ✅ Terima kasih Tomme Tippee & theAsianparent. Semoga ada rezeki buat saya dan anak. #tommeetippee #tommeetippeemy #tommeetippeemalaysia #thetruthis #theasianparent #tapcontestmy