Mana Satu Pilihan Anda?

Hi semua! Haa, peminat teh! Mana satu pilihan anda kalau beli dekat kedai atau buat di rumah? Kongsi jawapan anda di ruangan komen, OK!

Mana Satu Pilihan Anda?
554 Balas

Mestilah Teh Ais 🤤 Masa mengandung memang stricly kawal minum minum teh ais. Adelah dalam tiga empat kali je sepanjang preggy. Orang kata tak elok untuk baby. Dah tu kakak teh ais tu siap cakap baby aku kuning sebab minum teh ais. Ish ish ishh mulut orang 🥴

teh o ais buat sendiri, manis tu kite tentukan sendiri,setgh kedai buat air manis sesangat ade jugak yg xade rase manis😆😆,tapi pei kedai still jugak order teh o ais 😁

Dari kecik lagi saya Tak Pandei minum Yg berdasarkan rasa Teh2 ... minum air teh kmpm perut akan Sakit Melilit ... 😑😑 apakah ada Seperti Saya ???

Teh o ais. Perhhh stakat pregnant ni minat bebenoo air tu. 3,4 kali sari wajib minum🤤klau sblom ni air manis mmg kurang, tapi skrg mnum air tu je

saya tak minum air teh. Air kopi & Nescafe pun saya tak minum. Cuba juga minum tapi tekak tak boleh terima. Memang sejak kecil tak minum air teh.

skali2 minum luar je teh ais kurang manis sya mintak bab sya ada kencing manis type 2...kalo tringin je tu pon betul2 kurang manis sya mintak ..

semua saya suka.. tapi waktu mengandung kena kurangkan minum sbb hb drop.. sekarang lepas bersalin tak boleh minum juga sbb bf 😭

Teh O ais limau & teh ais. Especially teh ais..memang favorite. Tapi lepas bersalin tak berani nak minum...perut anak kembung

teh aissss haha febret sangat . dulu time pregnant lagi la . hari hari nak . nasib baik takda sangkut apa apa .

Teh ais. Start preggy ni dh jrg amik nes n coffee jd ganti dgn teh ais bg hilang ketagih nak minum kopi. Hehe