Perbuatan Kasih Sayang

Hi kesayangan! Mana antara perbuatan di bawah yang anda rasa menunjukkan rasa kasih sayang anda antara anda dan pasangan??‍❤️‍? Haa kongsikan jawapan anda dengan kami di ruangan komen OK!

Perbuatan Kasih Sayang
243 Balas

saya suka semua tu. tapi ada suami mcm tiada suami. balik kerja bukan bini dicari. tapi game. sblm tidur game hp. bgn pagi kluar kerja. cuti bila ajak keluar taknak. bila kawan ajak keluar laju jer. Kdg2 pelik. apa fungsi sy sebagai isteri?? tukang masak? tempat puaskn nafsu? orang gaji kemas rumah jga mkn minum hari2. maaf teremosi pula. Sebab mungkin ada yg ckp sy ni melebih2 emosi. kita bukan tahu hati dan fikiran orang. Hope oneday sy dpt rasa nikmat berumah tangga.

4y ago

Faham sis,suami i pon macam tu game jer memanjang....suami jenis gini kena diajar sikit sis...jgn pendam jer emosi tu cuba luah dekat suami apa yg terbuku kat ati tu

Semua kecuali urut..klau sakit baru suami urut. sbb saya duduk kat rumah jer rilex2..saya yg urut suami bila dia balik dari office..

Semua . Paling suka bila pagi² suami nk pergi kerja ,kita salam then dia akan cium dahi kita ☺😊 Rasa dihargai sgt😍

Semua...pling rasa disayangi bila suami sapukan minyak panas.urut kaki bila lenguh..

Semua, tp sy lebih suka urut. Rasa tenang dan selesa sgt 🌸 Rasa dihargai.. ✨

Semua ada.. Kecuali 👉e👈..... Semasa hari jadi je ada lerrrr... 🤭🤭

Semua sekali 😍😍 teruja bila husbnd buat suprise hari bufday 🌹

yg berkaitan dgn sentuhan, automatically rasa disyg 😌

Semua tu perbuatan menunjukkan rasa kasih dan sayang...

Semua tapi paling win bagi soalan diatas ialah pelukan