Picit atau Gulung?

Hi pengguna! Mana satu yang biasa anda buat? Haa, selalu dekat rumah ubat gigi ni banyak pattern dia hehe ? Kongsi jawapan anda bersama kami dan pengguna lain di ruangan!

Picit atau Gulung?
740 Balas

Gulung! Sy dibesarkan oleh ayah seorang tentera. Very strict & protocol. Pernah sy ramas ubat gigi tu msa picit keluar....sudahnya ayah panggil dan dia perah smua ubat gigi tu ltk dlm mangkuk. Dia suruh sy pkai smua ubat gigi dlm mangkuk tu jgn pkai yg dlm tube punya😅. Foinneee smpai tua sy ingat.

Tgk soalan min ni tetibe sy teringat 1 kisah, soalan ni nmpk simple tp bole bt sampai cerai berai. Tp xmustahil kan😅 sorry xmnjwb soalan min😆

dulu hidup susah macam² skill saya pakai huhu . bila betul2 dah tak boleh dapat tu saya gunting kat tengah² hahahhah

Dedua . Hahaha klu rasa byk lg mmg memicit jek . Tp klu dh nmpk dy mmg dh nazak ubat gigi tu bru gulung . Hehehe

haha G u l u n g ! Sbb sy mcm bbrp spesis lain yg Xsuka membazir, biar hbis btul2 baru guna yg baru ✌🏼

picit yg berdisplin dari bwh ke atas 😌 sbb nmpk husben yg buat mcm 2...tidak main picit je 🤣

Sy suke picit wife suke gulung. Bila campur mula2 picit dah nak abis baru gulung

Mula2 picit.. hujung2 nak habis. Baru gulung 🤣🤣 jimat.. syg nak membazir

2 2 saya buat.. Mula-mula saya akan picit dlu lepas tu baru gulungkan.. Heheh

Biasa picit tapi bahagian hujung 😂 Bila dah nak habis baru gulung🤣🤣