Mana Satu Pilihan Anda?

Hi semua! Haa, peminat teh! Mana satu pilihan anda kalau beli dekat kedai atau buat di rumah? Kongsi jawapan anda di ruangan komen, OK!

Mana Satu Pilihan Anda?
554 Balas

sebelum pregnant selalu minum teh o ais dgn teh o ais limau ,tapi sjk preg ni tngok pon rasa mual 🥲

saya suka tea o panas lemon tea ..kalau tea o ais limau tak suka yg fav sngat .tea tarik ping

Tea with ice semua sy tak boleh minum. Lepas minum jadi angin satu badan. Kalau hot tea sy ok

dulu suka order teh o ais.. sejak2 pregnant ni, sirap dgn oren bncuh je jd pilihan 🤣

sejak mengandung ni x teringin sgt air manis...air masak je minum dan air oren...hihi

teh ais...buat sendiri lagi umpph pekat tp kena pakai serbuk teh klu uncang xsedap

teh ais tp pregnant takut nk minum..tp teringin sgt kadang2 terpasa tahan jela..

Teh O Limau Kosong I tak minum gula dah.. kecuali dia pakai brown sugar 🤣

Teh o ais limau. Kalau takde limau dkt rumah, buh sunquick lemon pun sodap!

Buat kat rmh je..sbb kita sendiri tahu mcm mana rasa yg kita rasa cukup