Mana Satu Anda Suka Guna?

Selamat pagi! Mana satu keju yang anda suka guna?? Keju parut atau keju keping? Kalau buat masak keju parut yang sedap, betul tak?? Haa, jom kongsikan jawapan anda di ruangan komen, OK!

Mana Satu Anda Suka Guna?
262 Balas

keju keping .. kalau saya tengah makan dengan roti sedap .. kalau kejut parut pulakk mcm cheese kek .. jdi saya suka dua2 ?

Dua2 suka. Tapi yang selalu guna keju keping buat sandwich. Parut selalu pakai masa buat pizza & macaroni bakar ?

Keju parut ltk atas pizza.... Keju keping ltk dkt daging burger. Dua dua suka hehe

Dua2 suka dan ikut kpd keadaan..bezany cuma klu nk cpt pki keping ja

keping, smpai skrng pun masih ada stock.. mkn mcm tu jak.. sedapppp

Dua2 pun suka , tapi lebih biasa makan keju keping ngan roti ?

keju keping sedap mix's dengan sosej Yem,,,yemmmm????

Dua²..suka..tp saya x suka masin².. Sekarang nii..sejak prenant

Xkisah mana2 tp sy suka mozarella. Xsuka cheddar.

Mana2 pun ok. cuma Kat rumah sy tiada keju.