Coklat Kegemaran Anda!

Hi kesayangan semua! Peminat coklat ada tak dekat sini, angkat tangan!🙋🏻‍♀️ Haa, mana antara coklat dekat bawah ni yang anda paling suka? Jangan lupa kongsikan dengan kami dan pengguna lain coklat kegemaran anda pada ruangan komen di bawah!

Coklat Kegemaran Anda!
403 Balas

Saya paling suka chocolate/chocotub ni😋 lagi2 yg coco crunch. Rasanye mmg sedap tak muak ngam2 je kat tekak ni🤤 sy beli kt shopee dpt harga murah sikit

3y ago

tak suke

semua ni feberet sy dan suami..😍😍😍😍xblh nk choose either one..sbb stiap coklat mmpunyai keistimewaan nya tersendri..nyum3..😋😋😋

Saya suka semua coklat. Tp sejak mengandung ni dah tak boleh makan coklat sayang. Sedih 😭😭😭

Cadbury. Sbb tu sgkut gdm, 2 hri sebelum mnum air gula, g bedal 1 bar choc yg besar tu😅

4y ago

Ehh😅 harap puan dan baby dalam keadaan sihat sentiasa amin 🤗🥰

apa yang namanya coklat , itu lh yg saya suka 🤣🤭kecuali dark choc , awal2 turn off

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

semua saya suka😢😆😧😠👍♥️ tapi paling suka sekali daim😋

Waaa.. Semua sedap.. Tapi jrg mkn coklat. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Daim, Toblerone, KitKat,hersy's,dairy milk itu suka nyaman🤤🤤

Preggy kali ni,suka makan cekelat cadbury...yummy gile.....hehehe