Topping Pizza Ikut Horoskop Anda

Selamat malam semuanya ✨ Untuk peminat pizza, yang mana topping anda? Admin Pizza Ayam! Aih, lapar lah pulak ? Kongsi jawapan anda di ruangan komen ok! Teringin nak makan pizza, esok beli tau hehe?

Topping Pizza Ikut Horoskop Anda
189 Balas

pesto cam sedap je tp tak pernah try.. ada cheese dgn basil kan dlm pesto tu.. kebetulan pulak ada buat pizza malas ptg tadi untuk family.. guna homemade tomato sauce no salt no sugar so baby pun dpt makan!! cuma dia takde crabstick lah hehehe

scorpio. bijan ke olive tu. dua-dua bukan kegemaran saya dan saya tidak makan mereka. 😅

Time pregnant memang suka sgt makan pizza .. Ap2 topping lah . Smua sedap😂😆

Biasanya ikut anak2...apa yang mereka pilih,itu yang saya makan....

sagittarius..mmg suka sayur..but I love All 🥰🥰🥰🥰

Min pun leo ka? Sep sikit😁. Topping Ayam nyum nyumm

Laparlah pula bila tengok Pizza ni. Dah lah favorite.

tgok gambr nii terlihuh plk laa , mcm nak makn

Basil. Pizza basil with prawn dap nya 😋

Admin mst tak suka scorpio ni😆🤭