risau

Hi semua.. sy nk tanya sikit harap sudi menjwb.. sy 22 week. Ada rasa sikit2 macam baby gerak dalam perut... Tapi kadang² dalam sehari kadang² dekat 2 hari x rasa apa².. so sy jd risau.. hari tu check up.. mintk doc scan.. alhamdulillah so far ok.. macam mana ye nak tau baby ok kalau x rasa gerak tu? Sbb belum rasa gerak yg kuat.. dalam buku pon belum start catat lg..

7 Balas

Kalau ikot perkiraan weeks, kita sama sis.. Kdg sy pun kalau baby aktif mng sepanjang masa dia tendang tp kdg2 dia ada diam ja time sy tgh kerja.. Mlm dia mng aktif..so sy just pikir dia tido dan rehat ja dlm ni sbb tu x gerak 😅😅.. Haha kan skrg ni apps ada bgtau klau ikot perkiraan weeks dia, skrg dia dh tdo mcm baby normal..