normal kah kalau 21 week, kadang ada rasa baby gerak, kadang xda langsung? ok ke x? risau la

4 Balas

normal sis...sbb masih lagi kecil..sy masa 21 weeks pon rasa macam tu.kadang² saya cuba letakkan tangan rasa pergerakan halus..nanti bila dah 24 weeks ke atas inshaAllah akan rasa lebih kuat..doa byk² selalu cakap dgn bby...😊

normal sis, saya dah nak masuk 27 weeks baru rasa gerakan baby dengan kerap before that memang payah benor nak rasa. sampai rasa nak pi scan every week sebab tak rasa gerakan baby 😂

normal tu sis..jgn risau,ade org cepat ade org lambat,xsama semua..mcm saya 18week dh start rasa.. skang dh 22week makin aktif baby bergerak🥰

Normal. Yg betul2 penting utk kira gerakkan bila 28 minggu ke atas