Harap semuanya ok 🥹

Haritu 11/5 sy check upt positive. Repeat upt di klinik swasta doc kata sy preg. Doc kira sy dah preg 4minggu masa tu. Skrg kandungan sy dah 7minggu. Oficcer sy dah suruh g klinik buat scan baby , dia risau sbb kami buat kje yg agak berat tapi sy buat kerja x memaksa. Esok sy nak pergi KK terus buat scan baby. Tapi sy xde apa2 alahan lagi. Cuma kadang rasa perut mcm ada gerak gerak 😅😅

1 Balas

Perut gerak2 biasa angin bkn bby…awal2 ni jgn buat kerja berat..elakkn sbb kndgn awk msih baru, janin blom menempel kuat lgi..fasa 10w kebawah ni getir sikit sbb biasa tjadi kgguran bila kita x alert, lasak tnpa sedar..sy ckp sbb pernah lalui n kwn2 sekeliling pon sama..kbnykn kndgn bwh 10w..mcm skrg dh 7w hbeat bby dh blh nmpk, tp ada certain org msih xnmpk..nnti jgn panik plk, blh repeat scan lg 2w…