Pergerakkan baby rasa dekat mana ?

Hi mommies, nak tanya sy 22 weeks mmg gerak baby tu kita akan rasa dekat bawah perut shj ke ? Selalu sy rasa dekat area pelipat perut bawah tu. Cuma kalau barinh terlentang tu baru diaa rasa gerak ke atas sikit. #First_Baby #ingintahu

1 Balas

Saya pon first baby sekarang ni , dok rasa sama macam sis jugak , area bawah tu , bila baring dia bergerak atas sikit

7mo ago

Yerr happy , ha ah tadi saya baru balik scan hospital , memang nampak dekat scan tu kaki baby kt bawah , kepala kt atas 😅 dia duduk songsang la tu