Apa yg akan isteri2 buat kalau dlm situasi mcm ni?

Hi semua. Sy mengandung dah 5 bulan. Selama ni takde pun rasa nk check phone suami tapi smlm tergerak hati nk check. Tgk dia msg ex lama dia. Perempuan tu respond kt whatsapp status dia lepas tu siap ckp suami sy handsome and siap bg icon ?. Sy bgtau suami sy yg sy tak suka dia msg ex dia mcm tu. Lepas tu perempuan tu mintak gambar suami sy pergi bagi je. Ehh melampau. Sy menangis sbb stress sgt2. Byk hal lain yg buat sy stress dgn baby sy doctor ckp ada kemungkinan utk gugur dan mcm2 lagi. Ni tambah pulak perempuan lain dok mengacau suami sy.??

13 Balas

sy penah alami..time tu tgah pregnant jgk..and ad lg time dh ada anak..sy diam je tp sy take time saya cari satu masa..then sy perhatikn mgkn masa yg dia delete chat dia ingt sy xtau..then tgk siap bvideo call bagai..sy pn take time ambik satu hari tu sy blas chat pmpn tu..sy chat..sy ckp mcm ni “kalau ko kt tmpt aq “agaknya apa kau buat ? then sy ckp jgk karma ni ada..ko mgatal dgn laki aq nnti akan tiba waktu untk ko jgk..then sy blok pmpn tu sy delete number ..so suami pn xtau mana nk cari ..so slrg alhmdlh xda dh pgacau rumah tgga..