Apa yg akan isteri2 buat kalau dlm situasi mcm ni?

Hi semua. Sy mengandung dah 5 bulan. Selama ni takde pun rasa nk check phone suami tapi smlm tergerak hati nk check. Tgk dia msg ex lama dia. Perempuan tu respond kt whatsapp status dia lepas tu siap ckp suami sy handsome and siap bg icon ?. Sy bgtau suami sy yg sy tak suka dia msg ex dia mcm tu. Lepas tu perempuan tu mintak gambar suami sy pergi bagi je. Ehh melampau. Sy menangis sbb stress sgt2. Byk hal lain yg buat sy stress dgn baby sy doctor ckp ada kemungkinan utk gugur dan mcm2 lagi. Ni tambah pulak perempuan lain dok mengacau suami sy.??

13 Balas

Bincang elok².. tnya suami kalau awk buat benda sama dia marah tak?? Cuba dia duduk tmpt awk..apa dia rasa.. lelaki ni kena bgthu terang² dn bg dia faham.. kalau tak benak mcm gitu jela 🤨

4y ago

Pernah ckp dah.....sy ni pun ada ex husbnd...tp yerla kami mmg dh Lost contact trus....kdg2 terpk gak....nk bls balik..nk dia rasa apa yg sy rasa ni...tp patut ke sy buat cmtu?....huhuhuhu

puan dh try berbincng dgn suami? dan bgtw apa puan xske n etc? Allahu...sy doakan mg puan kuat dan dpmudahkan segalanya..aamiin... jg dri bebaik ea.. #TAPSupermoms

Suruh suami block kat whatsapp

4y ago

Hp dia ada password....but to b honest sy takut nk buat cmtu...huhuhu