Suami curang

Dah masuk 9 bulan pregnant ni, memang dh lama tak check phone suami. Tiba-tiba check pagi tadi, kantoi dia curang, call, vc,chat perempuan yg sama. Dari tahun lepas Dorang dh contact sebab pernah jumpa no yg sama tahun lepas. Bila sy chat perempuan tu, dia mengaku suami sy siap pernah ajak dia tido rumah 😭 tapi dia ckp dia tolak tapi tak tau la. Kalau mommies semua buat apa? Sy dh sarat ni, malam ni mcm tak nak balik rumah je dh rasa ni. Nak balik rumah mak, mesti mak syak dan suami akan dtg rumah cari.#bantusharing #advicepls #firstbaby #suamicurang

2 Balas

kumpul segala bukti yang suami curang, whatsapp, bukti dah berapa lama curang, semua la yang berkaitan, lepastu buat report sis. penyondol boleh kena saman. macam kes ira kazar. pasal suami tu, bagitau je dengan parents sis. biar parents sis ajar sikit lelaki tak guna macam tu. kalau ada abang abang pun, bagus jugak, biar suami tu kena debik sikit, biar sedar diri. kalau dia nak dengan betina penyondol tu jugak, suruh dia lepaskan awak. masuk neraka la suami suami dengan penyondol ni 😡

1y ago

sis bagitau family ye. tak perlu segan nak bagitau family awak pasal hal suami ni. lagipun awak dah tunggu hari nak bersalin, tak boleh pendam benda ni. takut jadi meroyan pulak nanti lepas bersalin. tolong la mintak tolong family awak, sesiapa la yang boleh tolong basuh sikit suami awak tu. sy baca pun geram 😤

kumpul bukti sis, simpan bukti, sis hati2 kalau nk confront suami, sbb ada kenalan saya suami lemah lembut, x pernah naik tangan pun , bila confront benda ni, dia sampai naik tangan

1y ago

Ye sebab tu risau, dia jenis panas baran walaupun time sayang, lembut gila dgn isteri. Setakat ni tak pernah naik tangan tapi lelaki bila dicabar bahaya. Doakan sy kuat ye semua 😭 Rasa mcm nak tidur kat masjid je malam ni.