Apa yg akan isteri2 buat kalau dlm situasi mcm ni?

Hi semua. Sy mengandung dah 5 bulan. Selama ni takde pun rasa nk check phone suami tapi smlm tergerak hati nk check. Tgk dia msg ex lama dia. Perempuan tu respond kt whatsapp status dia lepas tu siap ckp suami sy handsome and siap bg icon ?. Sy bgtau suami sy yg sy tak suka dia msg ex dia mcm tu. Lepas tu perempuan tu mintak gambar suami sy pergi bagi je. Ehh melampau. Sy menangis sbb stress sgt2. Byk hal lain yg buat sy stress dgn baby sy doctor ckp ada kemungkinan utk gugur dan mcm2 lagi. Ni tambah pulak perempuan lain dok mengacau suami sy.??

13 Balas

tepok sblh tgn tak brbunyi.. tp ni mmg tepuk sama2..tu pakat brbunyi smpai kantoi ke awk.. skitnya hti mengenangkan. klu pihak penyondol je mcmtu xpe ni suami pun dok layan. ptot suami bole fkir.. ex gf dia bkn prmpuan yg baik. klu baik..xkn pm aptah lg mnta gmbr ex bf yg sdia suami org. suami awk sdg alpa.. ingtkn la dia. klu msih kekal alpa. mknanya bebal sgt lah. suami ni...klu buat bnd slh blkg isteri mmg Allah byr cash lg2 maksiat mcmtu rzki berat.. mslh brtimpa.. xtenang hdup. awk jg di baik2.. jg kndungan.. doa byk mohon Allah tnjuk jln.