Apa yg akan isteri2 buat kalau dlm situasi mcm ni?

Hi semua. Sy mengandung dah 5 bulan. Selama ni takde pun rasa nk check phone suami tapi smlm tergerak hati nk check. Tgk dia msg ex lama dia. Perempuan tu respond kt whatsapp status dia lepas tu siap ckp suami sy handsome and siap bg icon ?. Sy bgtau suami sy yg sy tak suka dia msg ex dia mcm tu. Lepas tu perempuan tu mintak gambar suami sy pergi bagi je. Ehh melampau. Sy menangis sbb stress sgt2. Byk hal lain yg buat sy stress dgn baby sy doctor ckp ada kemungkinan utk gugur dan mcm2 lagi. Ni tambah pulak perempuan lain dok mengacau suami sy.??

13 Balas

kalau saya memang mengamuk laa peduli apa .. ckp kt dia apa perasaan awak klu saya mash melayan ex saya . ptutnya antara suami isteri tiada rahsia apa lagi password tlefon bagai ni .. saya dengan suami siap tukar2 tlefon klu tukr pasword pun sb anak dpt tahu. tu pun trus bgtau saya tukr password tau passwordnya itu ini .sama jugk dgn media social tiada rahsia antara kami .. bila ada rahsia mcm password smua dri situ la brmula contact dgn kawan lama ex apa smua nii knon tnya khabar apa smua .. kadang saya tak faham dengan suami isteri tp password tlefon pun tanak bagitau pasangan .apa yg dsorokkan sgt la tu .😪

2y ago

Hahaha tulatu betul2