Mengharapkan keajaiban dr Allah

Hi semua, sy last period 24.8.2020, dah test upt ±ve.. Happy sgt2 coz last year bln 11 sy miscarriage.. So 19.10.2020 sy pergi scan then doc ckp kandungan baru 5w2d..repeat scan lagi 1 month.. So td pergi repeat scan then doc ckp kandungan xmenjadi coz scan jd 5w0d..then sy refer doc pakar di hospital.. Doc scan dr bawah show 6w3d tapi xnmpk janin and no heartbeat... So next 2w kena dtg scan lagi sekali... Sape pernah melalui macam sy ni? Sedih mmg sedih tapi sgt mengharapkan keajaiban dr Allah.. Huhu saya masih belum ada cahaya mata lagi..

2 Balas

sy PON MCM sis.. scan 7minggu.. kantung saja..dup 3hari turun drh.. doktor srh mai scan 2minggu LG..sama juga kantung saja..tapi membesar..DTG la scan 2minggu masa tu 11minggu..dok habaq kandungan xjd..so kena cuci...

3y ago

masa sy keguguran tu awal bulan 10..buln 12 sy mengandung LG..skrg dh nk masuk 12minggu dh.. Alhamdulillah..