Scan sekali lagi nampaknya.

1st scan 5w++ so doc suruh datang 2w lagi then ikutkan harini dah 8w1d. Tapi tadi scan rupanya baru 7w. Period tak teratur, so agak sedih juga 😔 So kena repeat lagi 2w lagi.. Semoga kita semua sama² strong ya ❤️

3 Balas

Kalau first trimester ni, normal je klu beza kandungan dlm 7 hari. Scan 7w , tempoh sebenar 8w... normal

Beza seminggu takda masalah actually. Melainkan lps 2w growth dia takde improvement. Jgn runsing ya

2y ago

InSyaAllah. tq awak. 💕

semoga kuat mummy.. jangan stress stress, in'shaa Allah baby dalam perut membesar dengan sihat..

2y ago

inSyaAllah amin. tq mummy! 💕