Sedih sangat😟

Last week sy pergi scan masa 8wks 4days nampak kantung saja. Hari ni 9wks 4days sy pergi klinik pakar utk scan lagi sekali dah nampak janin tapi doc ckp takde heartbeat so dia suruh proceed dnc. Sy upset sgt sebab ttc en bila pregnant jd mcm ni pulak. Sy mintak tangguh sampai selasa ni dulu. Perlukan kata² semangat.🙂#firstmom

2 Balas

saya pernah jd mcm awk sblm ni..ade kantung tp xdk nadi bby..doc akn tanya nk dnc or mkn ubat utk jlnkan period..so saya disite utk biarkn je mna ade keajaiban hati mmg la sedih tp saya fikir myb ada hikmah yg jd..dlm sminggu cm tu saya contraction mcm nk bsalin then gugur sdri janin tu..insyaallah ada lgi rezeki nanti buat awk byk kn bsabar..

semoga ada rezeki untuk sis. aamiin.