usia kandungan

salam hi mommies. sy nak tanya, normal ke bila sy scan swasta keluar usia kandungan 9w. tp next week nya sy pergi kk untuk buat buku, doc scan 9w jugak. sy irregular period. tk boleh tengok period sbb last period sy bulan 10 2022. so doc kk mtk repeat scan lg 2 weeks. sy ada history miscarriage tahun lepas. haishh risau la 😞

2 Balas

±1w tu normal. sebab tu Dr mntk datang repeat utk tengok ada growth ke tak. kalau sama jgk 9w means ada masalah la. kalau makin membesar, InshaAllah okay. be positive okay.

12mo ago

ohh macam tu. harap2 okay laa sbb doc kata jantung semua okay. hmm tu la. trying to be positive. semoga yg baik2 saja. tq yaa 🖤

Normal. Beza seminggu ok. Beza 2-3minhgu yg tak ok sbb janin x membesar