kandungan 10w no heartbeat

Last week sy pergi buka buku kat kk..masa buka buku tu 10w..bila doc scan ada nampak baby tp xde heartbeat..so kk suruh refer hosp..bila scan kt hosp pun sama xjmpa heartbeat beby...next week jmpa pakar O&G...harap2 doc jmpa la heartbeat beby...sapa ada pengalaman mcm sy?

5 Balas

saya preggy 8week.. doktor scan xdengar heartbeat.. doktor cakap xjadi .. doktor suruh tunggu lagi 2minggu... kantung membesar..baby ada... bila scan lagi masih xdengar. 13/6..saya keluar darah.. akhirnya 4hari lps tu saya gugur... saya redha...tapi Allah je tahu..1st baby.. semoga baby awak tunjukkan heartbeat dia next scan..doa banyak² ye sis...

2y ago

warna coklat sis..

Jd pada saya masa week 12/13, sadly... Doc kata missed miscarriage.. Doa yg baik2 ya sis, Semoga semuanya ok.. Stay strong..

5y ago

saya masa gugur dah xde rasa sakit kt bahagian breast .. n berat berkurang ..

Possibility missed/silent misscarriage. Tp doa banyak2 biar mase scan pakar dia ade.

Same with me..kantung bsar tp bby mgecut n no heartbeat 😔

Tengah alami skrg 😣