Baby saiz besar

Hi. Td sy pergi scan kat kk. Then doc ckp baby saiz besar dari growth chart . Then doc suruh repeat scan lg 2,3 minggu. If still besar, doc cakap perlu refer hospital. Ada ke mommies yg pernah hadapi perkara sama? Baby besar tu membahayakan ke mommies?😭 Sy 28weeks skg, tp scan mcm 30-31 weeks 😢 #firstpreganancy #shareexperienceplease 🥺

1 Balas

Hi.. Sme case mcm sy last year.. Dokter risau mse nk brsalin x blh kluar sbb bby bsr kan. Jd dokter decide to operate. Tp di sebabkan sy ad history mlahirkn bby bsar, jd dy sruh sy cuba brslin norml dulu