Tidur baby 4bulan

Hi semua sy first mom, sy ada masalah tidurkan anak sy. Bila buai dia asik nak pusingkan badan & menolak2.. sy buntu tak tahu cara nak tidukan baby.. sy dah cuba tidurkan kat tilam mngiring dia tetap sama macam ni juga mcam nak pusing & menolak 😞

Tidur baby 4bulan
7 Balas

Baby tu dah mcm nk meniarap tak perlu kot letak dlm buai sampai dia bgun balik. Letak bila nak tidurkan aje pastu angkat lah letak atas tilam jgn letak bantal atau selimut bahaya kalau dia berpusing ke bergolek ke .. btw, anak 4 bln still pakai sarung tgn ye…

8mo ago

Sy memang letak dlm buai waktu dia nak tidur.. sy pakaikan sarung tgan sbb kuku dia cepat panjang