Cara tidurkan baby

Salam semua, saya nak tanya cara nak tidurkan overtired baby. Sy tahu baby sy penat tapi dia menangis & tknk tidur. Baby 2 bulan lebih, kadang2 ada hari dia elok tidur kadang2 tak. Setiap 30minit bangun. Sy sampai trpaksa mandi, solat & makan biarkan baby nangis sbb sy sorg je di rumah. Stress tu benda biasa bgi sy. Kadang2 pun nangis sorg2. Penat pun layan je. Sy first mom. Boleh bagi tips & tunjuk ajar. Terima kasih 😊 #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

masa anak menangis tu pujuk dia ckp dgn baby ...lepas tu bagi baby tidur mengiring dan bedung dia kemudian tepuk dan buka zikir alhamdulillah baby pelan2 akan tidur ...saya selalu buat kat baby saya alhamdulillah sekarang nak bg tidur pun senang ...mom anak 6