admit wad sbb jantung berdebar2

Hi semua.. Sy baru masuk wad arini tp bkn sbb nak bersalin.. Sbb td pagi g kerja jantung tiba2 berdebar laju.. Terus g hospt then doc buat ecg.. Mmg bp tgi. Doc pkar jantung pn dtg tgk.. Tp dia kata mgkin sbb tiroid (result xkeluar lagi) and ada anxiety. Mgkin risau sgt sbb smlm rasa baby kurang aktif tp gerak cukup je. Then berita buruk kat kg semalam. Ank buah 8bulan hantar kat taska meninggal sbb tercekik bubur. ? Hopefuly esok boleh kuar wad ??

1 Balas

Doc mungkin akan bagi awak makan ubat jantung untuk kawal tachycardia.