bsp

Harap esok check bsp semuanye baik2 je la... Tak nak la kene tahan wad.. mgu lepas ikutkan kene masuk wad utk amek insulin tp taknak masuk sbb mak ade dekat hospital.. susah nk melawat dia.. bsp sy tak ada la tgi tp xcantik sgt la bacaan.. tghri je sangkut.. mgkin kene minum air n kurangkan nasi.. semoga dipermudahkan...

2 Balas

Amalkan suku suku separuh n banyakkan minum air kosong.. banyakkan aktiviti & elakkan baring selepas makan..

5y ago

Oke.. insyallah.. mmg kne minum bnyk air....

Hope everything OK. Aamiin