Jantung baby laju

Td g scan, jantung bby 167. Tp doc ckp oky, bby pun aktif, mgkin sbb ibu xmkn lg. Ada x ibu2 yg mmpunyai pengalaman mcm ni? Sy agk risau sbb setahu sy normal bpm xmelebihi 160. #17weeks

5 Balas

Sy buat details scan jantung baby sebelum tu 154. Lepas doc suruh jalan sbb bby meniarap. Jantung dia naik 160. Sbbnya mama dia baru lepas berjalan 😂 doc ckp normal

1y ago

Hihihii sama mcm sy smlm scan bby meniarap. Comel je 😂

haritu saya scan pun jantung bby 165 doktor kata normal siap dia ckp lagi alahaii comelnye jantung awak 🤣

1y ago

Mmg comel sis. Sy suka tgk jantung bby kelip2 🥰 Alhamdulillah bby sihay

Masih normal aslkn bwh 190bpm bg baby. Masih range normal. Jgn risau, kdang2 tu baby bru tdur, aktif.

1y ago

Masa scan bby tgh meniarap 😂 mgkin mengah kot. Hehee. Tq ya sis 🥰

normal heartbeat 120-180bpm

1y ago

Ooo mcmtu. Baiklah tq sis 🥰

doc kata ok dear..

1y ago

Doc kata ok. Tp masa scan bby tgh meniarap. Mgkin sbb tu jgk kot 😅