Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!

Hi semua selamat petang🥰 Siapa ingat lagi berat badan sewaktu sebelum kahwin dan selepas kahwin berapa?😏😆 Alaaaa ni suka-suka je tau, janganlah serious sangat di hujung minggu ni mommies semua🥰 Haaah min dulu sebelum kahwin nombor 1, dah ada anak dua ni jadi nombor 2 lah😂 Yang lain nombor berapa? Jom jujur 😘

Siapa ingat lagi? Jom komen bawah!
733 Balas

No 1 sblm khwn n slps khwn, masa mengandung anak no 1 berat badan 53kg. Selepas bersalin berat badan 49kg..

sebelum dan selepas kahwin masih no 2. now tengah mengandung pun masih no 2. tak lama lagi no 3 kot

Sebelum kawin 43/44. Lepas kawin 49😅 lepas bersalin pun 49 dari 61 last timbang sebelum bersalin🤣

Stay no. 2. Kadang no. 1. Berat sebelum kahwin 56-58kg. Lepas kahwin ada anak, berat jadi 50-53kg 😅

no.2 harap xmasuk no.3😂 sebelum kawen 50kg sekrg 59kg. ttc 2thun cuba trunkan berat badan lagi💪

sebelum kahwin 36-45 , lepas kahwin 45-52 jap naik jap turun , nie berbadan 2 terus naik 61 😂😂

Before kahwin 1 After kahwin dan punya anak 2 & sekarang tengah mengandung nie kategori 3 hejejejej

sebelum kahwin 3 selepas kahwin anak 1 70kg means no 4. so kena diet lah ni 😂😂😂

sebelum kawin 40-43...after kawin 45-49..now pregnant 8bln 61🙆‍♀️🙆‍♀️

sebelum 80kg selepas dan terkini 124.1kg 😂 tk boleh control makan laaaa . hahahaha