pls help mommy mommy

hi semua, saya nak tanya, contoh saya makan obimin dah nak dekat sebulan, tapi dalam sebulan tu saya takleh nak telan. dalam 3 kali macam tu. Berapa kali cuba masuk tetap tak boleh, muntah balik segala makanan. takpe ke kalau terlepas dalam 3 kali ke 4 macam tu? atau ada ubat yang senang nak telan tak? tapi nak semua ada dalam 1 ubat tu. Macam obimin

2 Balas

Sekarang tengah ada alahan teruk ke? Boleh tahu makan obimin masa perut kosong ke macam mana? Ada lagi beberapa jenis ubat macam zincofer, iberet, maltofer etc. Boleh minta nurse/dr kk tukarkan ubat sebab tak serasi.

Dekat farmasi byk ubt yg dlm satu ubt semua ada, sis try p tgok, kmrin sy p dy ckp byk jnis ubt yg dlm satu ubt semua cukup,