obimin

ade tak mommy macam sy.. payah nak telan ubat saiz besar.. letak dalam mulut terus nak muntah.. dah d kerat ubat tu.. baru telan separuh.. lagi separuh nanti kot.. sama je kn.. asal makan sebiji sehari.. ????

1 Balas

Ntahla sis..cer sis try tnye doc blh xmkn mcmtu?? First time sy dgr org mkn ubt peknen kne kerat dlu br mkn..ke sis xtw nk mkn mcmne.. kalau sis xleh nk telan..sis try mkn obimin dgn air jus oren..in shaa Allah ia akn ok..

5y ago

sblm ni memang minum air oren / sunquick tapi itu buat sy muntah.. so sy xde minum dah.. seksa..