air ketuban atau vagina discharge

Hi semua, saya 14 weeks pregnant dan sekarang tengah batuk teruk. Kadang2 saya rasa mcm ada air keluar sikit warna jernih tak berbau , tapi tak ada lah sampai basah pantyliner. Kadang2 je dia keluar contohnya bangun tidur atau pun sebelum nak terkencing. Saya risau kot2 air ketuban pecah sebab saya batuk teruk sebab baby tergegar ke ?

2 Balas

Hi sis. Boleh sy tahu update utk kes sis ni? Sbb sy pun skrg mcm ni.

Cek kt klinik or hospital tuk tau