batuk teruk sampai terkencing

Hi salam ada tak sini yang batuk sejak pregnant?saya batuk teruk sangat tu punca saya muntah pastu terkencing2 stress betul makan sikit pun tak boleh sebab batuk

1 Balas

Sy kdg2 bila muntah terus terkencing😂 teruk rasanya.. Kalau batuk tu stakat ni sy xde lg.. Tp mlm2 dekat 3x pg bangun pg tandas.. Makin kerap kencing rasanya skrg ni

5mo ago

saya kena mcm awak ni muntah je terkencing ehh selari dengan muntah pulak hbis kene pakai pad atau bukak seluar terus sbb dah penah kene sekali dua.