keluar air jernih.

sye keluar air jernih time tidur tp kuantiti sikit2, jernih dan tidak berbau. bangun tidur pantyliner basah la. masa nak tukar panty, jadi warna coklat sedikit. tu air ketuban leaking ke ek? ade sesiapa mcm sye tak? tapi tk sakit pape just tido rasa makin tak selesa je. dah 38minggu 4hari kandungan ni. #tolongbagijawapan

2 Balas

Pergi hospital sis. Itu tanda air ketuban leaking

11mo ago

alhamdulillah sis, mudahnyaa.. sye tahan contraction 24jam bukaan 4cm je. btw selamat berpantang yaaa 🥰

sudah pergi hospital?

11mo ago

belum sbb cnfius ni sis