Morning sickness.

Selalunya amik masa berapa minggu? Sy 2nd preggy. Pengalaman beza sangat dgn 5 tahun yg lepas. Smpi hari ni masih bnyk bnda sy x bole consume lagi. Bila teringin/rasa mcm mengidam sesuatu~ dh dpt tp, bila masuk x smpi 5 minit kluar semua skali.

3 Balas

dua2 ank smpai 5bln bru hilang...huaa..ni ank ke tiga awl plak dia morning sickness..xsempat buka buku lg dh dtg dia..

2mo ago

buka buku ms brp minggu?

saya dulu masuk 16weeks bru hilang m.sickness...

2mo ago

lamanya 😵‍💫

average 12w baru kurang. tp bergantung juga.

2mo ago

takut rasa.. sbb ada terbaca sblm ni smpi melahirkan morning sickness x hilang 😵‍💫